#TLL?? Wie is Roger?

#TLL?? Wie is Roger?

Roger is de enige echte mascotte van TeamLageLanden. Bedacht en ontworpen door Chris van team Snip&Snap.

TeamLageLanden (#TLL) is ontstaan door de geovlogger GC Rogier. Tijdens een reis in Madrid maakte Rogier een livestream op Facebook waar vele mensen naar keken. Omdat je via de livestream “samen” aan het geocachen bent als het team ontstond de naam TeamLageLanden. Sindsdien worden de volgers van de youtube video’s en de livestreams van Rogier Team Lage Landen genoemd.

Hieruit ontstond een fijne Facebookgroep waar nu meer dan 600 leden verhalen delen en genieten van deze prachtige hobby.

Toen de wereld in maart 2020 op slot ging en ook het geocachen even niet meer kon, kwam Team Snip & Snap op het idee om mensen in deze periode op te roepen tot het maken van #TLL geocaches zodat er een mooie serie caches online zou komen zodra de pandemie dit weer zou toelaten. Ook groeide zo het idee om een heus #TLL event te organiseren, maar het welbekende coronavirus stak daar een stokje voor.

Maar het lijkt erop dat dit event gaat komen! Wanneer en wat we gaan doen? Dat zullen we tijdens dit event allemaal feestelijk bekendmaken.