Handig om te weten

Handig om te weten

Na maanden voorbereiding is het eindelijk zover: Roger’s Party! Het belooft een spetterend feestje te worden. Wij kijken er naar uit. Jullie toch ook? Hieronder nog enkele zaken die goed zijn om te weten.


Naar het event

Er is weinig parkeergelegenheid in het hart van Benschop. Daarom roepen we op om het centrum te vermijden. We voorzien parkeerplaats op 500 meter van de eventlocatie, N52° 00.451 E004° 58.438 (zie aangegeven parkeerplaats in de listing).

Kom je met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde halte, Benschop Gemeentehuis, ligt op 200 meter van de eventlocatie.

Neem je de fiets naar het event? Dan kun je gebruik maken van de fietsenstalling aan de ingang van het gebouw.

Kassa

De kassa heeft geen gescheiden lijnen. Dat wil zeggen dat zowel mensen met als zonder ticket aanschuiven in dezelfde rij. De kassa opent net als de eventlocatie na de opening om 9:45 uur.

  • Heb je al tickets? Hou deze dan klaar voor een vlotte ontvangst.
  • Nog geen tickets? Je kan enkel cash of via een QR-code betalen. Zorg dus voor gepast geld (€ 6, kinderen t.e.m. 16 jaar mogen gratis naar binnen).

Eten en drinken

Dorpshuis XXL verzorgt de catering. Het is dus mogelijk een hapje en drankje te kopen. Uiteraard is het ook toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen van huis.

Workshop

Heb je je ingeschreven voor een workshop? Dan ontvang je donderdagavond 1 september om 18h een mail met de laatste uitleg. Hierin staat waar en wanneer er afgesproken wordt. Wees op tijd!

Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de workshops. Vraag na bij de crew of je nog kan deelnemen. Hierbij geldt: vol=vol.

Dutch Geocoin 2022

Om 11:00 uur vindt de presentatie van de Dutch Geocoin 2022 plaats op het podium in de grote zaal. De  organisator van de jaarlijkse wedstrijd en ontwerper van deze coin zullen een woordje uitleg geven. De coin kan aangeschaft worden op het event bij CreaCoins.

Tombola/Loterij + Geovlogs uitreiking

Om 16h30 sluiten we af met een loterij. Alle aanwezigen maken kans op leuke prijzen. Elke goodiebag bevat 1 lootje. Bij de kassa kun je er bijkopen (1 stuk voor € 1 of 3 stuks voor € 2,50). Aansluitend vindt de uitreiking van de Geovlogs Tickets plaats.

Eventcaches

Er komen maar liefst 71 caches uit op het event! Daarvoor neem je een magneetstok, een touw met haakje en een QR-reader op je smartphone voor nodig.

 

Tot zaterdag!

Reacties zijn gesloten.